Extra Chocolate Cake / Extra Čokoladna Torta! (ENG.GER.FRA.SUBS.) Grga&Klara Recipes
- Articles, Blog

Extra Chocolate Cake / Extra Čokoladna Torta! (ENG.GER.FRA.SUBS.) Grga&Klara Recipes


EXTRA CHOCOLATE CAKE EGGS (5) SUGAR (10.5 oz) VANILLA SUGAR (1) ALL PURPOSE FLOUR (12 oz) UNSALTED COCOA POWDER (4 tbsp) MILK (0.8 cup) BAKING POWDER (1) BAKING PAPER 375 F / 45 min The toothpick must be clean DRESSING MILK (5 cups) SUGAR (7 oz) VANILLA SUGAR (1) DARK CHOCOLATE (7 oz) BUTTER (9 oz) GROUND WALNUTS (7 oz) SLEEEEEP (24h) GLAZE BUTTER (2.5 oz) DARK CHOCOLATE (5 oz) OIL (2 tbsp) WATER (2 tbsp) DECORATION

About Earl Carter

Read All Posts By Earl Carter

100 thoughts on “Extra Chocolate Cake / Extra Čokoladna Torta! (ENG.GER.FRA.SUBS.) Grga&Klara Recipes

 1. Клара доченка очен супер торт получилас тебя удача.Которой добавила молоко крошка печение или что эта не понела глазур понимаю . Маглас это маргарин или слив масло какао тоже осталние не понела.Я узбечка руские перевод можна

 2. Bozanstveno od pocetka do kraja sa uzivanjem sam odgledala citav video tortom sam odusevljena a dekoracija je vrhunska
  Odlican video!!!!

 3. Dort vypadá krásně, proto jsem ho upekla synovy k narozeninám, ale bohužel za to nestojí.Zbytečně vyšel draho a jedli jsme o mnoho lepší.

 4. Uf, baš moćno izgleda! Idem posjetit sljedeći tjedan svoje, pa mislim tati ispeći neku supeeer rođendansku tortu. Koliko je riskantno, obzirom da se dodaje puno tekućine ???

 5. tu s est bien faire le gateau fererro est ce que tu peux envoyer a la poste le gateau a nantes 2 rue de cholet l arret romanet s il to plait et merci bisous madame

 6. Torta je preukusna.❤ Veoma brzo se pojede. 😊Pravila je mama deki za rodjendan a sada ce i tetki napraviti za 50-ti rodjendan.😊 Samo jos malo da porastem, pa cu je i ja sam praviti. ☺Hvala Vam na divnom receptu.🎂🍰
  Puno pozdrava iz Srbije. 💋❤💙👍👌👏

 7. Wow beautiful nice awesome 👌👌👌👌👌👌👌❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

 8. I have a question if you can answer me please, I want to make this cake and send to someone for birthday, but her home is 3 hours far from mine, so my question is can the cake be eaten after 3 hours stand at the car?

 9. Very nice, tasty and mouthwatering cake. I love it. Thank you for sharing. 🏃💃💕❤️📣👍💖🏃💃💕❤️📣👍🏃💃

 10. hello…how are you….Iwısh you the best luck of your future projects…very professional touch in your art…excellent

 11. Το αγαπημένο μου Υπεροχο Δεν κατάλαβα με τι το σιρόπιαζεις

 12. KANALIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ / YOU CAN SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL
  https://www.youtube.com/watch?v=bZDUCtMVRZo&t=65s
  https://www.youtube.com/watch?v=bRE9tsoU764&t=27s
  https://www.youtube.com/watch?v=CtdRZ7DfCNg
  https://www.youtube.com/watch?v=ExFMv_uP09M&t=420s
  https://www.youtube.com/watch?v=fgP9t-WSo_8&t=84s
  https://www.youtube.com/watch?v=oBZLxLLY4eQ&t=369s
  https://www.youtube.com/watch?v=Cp_CmKdB87E&t=153s
  https://www.youtube.com/watch?v=1GuBe8YaTGY&t=41s
  https://www.youtube.com/watch?v=PCMFx6S87eM&t=114s
  https://www.youtube.com/watch?v=oBZLxLLY4eQ&t=81s
  https://www.youtube.com/watch?v=PCMFx6S87eM&t=188s
  https://www.youtube.com/watch?v=GAgCzUU5KMc&t=109s
  KANALIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ / YOU CAN SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL
  https://www.youtube.com/watch?v=m5MHEhr2oz4&t=83s
  https://www.youtube.com/watch?v=ZRD7orEaNFA
  https://www.youtube.com/watch?v=8CpSV9DJl00
  https://www.youtube.com/watch?v=bZDUCtMVRZo&t=65s
  https://www.youtube.com/watch?v=bRE9tsoU764&t=27s
  https://www.youtube.com/watch?v=CtdRZ7DfCNg
  https://www.youtube.com/watch?v=ExFMv_uP09M&t=420s
  https://www.youtube.com/watch?v=fgP9t-WSo_8&t=84s
  https://www.youtube.com/watch?v=oBZLxLLY4eQ&t=369s
  https://www.youtube.com/watch?v=Cp_CmKdB87E&t=153s
  https://www.youtube.com/watch?v=1GuBe8YaTGY&t=41s
  https://www.youtube.com/watch?v=PCMFx6S87eM&t=114s
  https://www.youtube.com/watch?v=oBZLxLLY4eQ&t=81s
  https://www.youtube.com/watch?v=PCMFx6S87eM&t=188s
  https://www.youtube.com/watch?v=GAgCzUU5KMc&t=109s
  KANALIMIZA ABONE OLABİLİRSİNİZ / YOU CAN SUBSCRIBE TO OUR CHANNEL
  https://www.youtube.com/watch?v=m5MHEhr2oz4
  https://www.youtube.com/watch?v=ZRD7orEaNFA
  https://www.facebook.com/groups/897988616938716/
  https://www.youtube.com/watch?v=4ck00xQ-sgQ&t=144s
  https://www.youtube.com/watch?v=gk46kWPY36U&t=23s
  https://www.youtube.com/watch?v=HflOBKA4df8
  https://www.youtube.com/watch?v=Cp_CmKdB87E&t=45s
  https://www.youtube.com/watch?v=4ck00xQ-sgQ&t=8s
  https://www.youtube.com/watch?v=BAMlBcBbADQ&t=643s
  https://www.youtube.com/watch?v=NC19cmHxovQ&t=20s
  https://www.youtube.com/watch?v=xSbwmAiicPk&t=87s
  https://www.youtube.com/watch?v=m5MHEhr2oz4&t=83s
  https://www.youtube.com/watch?v=RBvcy97aMMY&t=42s
  https://www.youtube.com/watch?v=8CpSV9DJl00
  https://www.youtube.com/watch?v=bZDUCtMVRZo&t=65s
  https://www.youtube.com/watch?v=bRE9tsoU764&t=27s
  https://www.youtube.com/watch?v=CtdRZ7DfCNg
  https://www.youtube.com/watch?v=ExFMv_uP09M&t=420s
  https://www.youtube.com/watch?v=fgP9t-WSo_8&t=84s
  https://www.youtube.com/watch?v=oBZLxLLY4eQ&t=369s
  https://www.youtube.com/watch?v=Cp_CmKdB87E&t=153s
  https://www.youtube.com/watch?v=1GuBe8YaTGY&t=41s
  https://www.youtube.com/watch?v=PCMFx6S87eM&t=114s
  https://www.youtube.com/watch?v=oBZLxLLY4eQ&t=81s
  https://www.youtube.com/watch?v=PCMFx6S87eM&t=188s
  https://www.youtube.com/watch?v=GAgCzUU5KMc&t=109s
  https://www.youtube.com/watch?v=gk46kWPY36U&t=120s
  https://www.youtube.com/watch?v=gk46kWPY36U
  https://www.youtube.com/watch?v=m5MHEhr2oz4&t=223s
  https://www.youtube.com/watch?v=pYU0C2Qyv9U&t=369s
  https://www.youtube.com/watch?v=kNm_LsdXrTA&t=676s
  LİNKLERE TIKLAYIN ELMASLARIN NASIL BULUNDUĞUNU İZLEYİN
  https://www.youtube.com/watch?v=ZRD7orEaNFA&t=100s
  https://www.youtube.com/watch?v=w2hjAP1Pg-c&t=56s
  https://www.youtube.com/watch?v=RBvcy97aMMY&t=154s
  https://www.youtube.com/watch?v=8CpSV9DJl00&t=431s
  https://www.youtube.com/watch?v=4ck00xQ-sgQ&t=83s
  https://www.youtube.com/watch?v=xSbwmAiicPk&t=35s
  https://www.youtube.com/watch?v=v-G6nTXepFI&t=88s
  https://www.youtube.com/watch?v=HCsl-7IZj64&t=195s
  https://www.youtube.com/watch?v=8CpSV9DJl00&t=502s
  https://www.youtube.com/watch?v=HCsl-7IZj64&t=262s
  https://www.youtube.com/watch?v=7oWlrSha1AE&t=530s
  https://www.youtube.com/watch?v=L6_QApJOxbU&t=551s
  GÖKTAŞI TESTİ LİNKLERİ METEORITE TESTS
  https://www.youtube.com/watch?v=Godh2ygxqwY&t=31s
  https://www.youtube.com/watch?v=8GJa8CYKrMs&t=68s
  https://www.youtube.com/watch?v=h2zmı0ıgjdı&t=191s
  https://www.youtube.com/watch?v=_4BkueCEUZk&t=105s
  https://www.youtube.com/watch?v=AURrCGgQYwk&t=828s
  https://www.youtube.com/watch?v=ZT3BR7kAhXQ&t=29s
  https://www.youtube.com/watch?v=ZpJtmWXDDO4&t=254s
  https://www.youtube.com/watch?v=n7BwbeZfOFc&t=17s
  https://www.youtube.com/watch?v=AURrCGgQYwk&t=18s
  https://www.youtube.com/watch?v=f9k_xm1diaı&t=14s
  https://www.youtube.com/watch?v=l1TQ1X-p7A4&t=53s

 13. شكراً انا فهمت كل شي بالفيديو والمقادير بس في شي أسموvoda حطتو فوق شوكلاتة التزيين ماعرفت شو هذا ارجو الرد او لمن عرفه ماهو بالعربي يجيبني

 14. It made me so angry that i watched the whole video but couldn't see the end when u cut the cake to see the inside cause the next video was i the middle of the screen!!

 15. i have made this cake this weekend, it is easy to make and taste delicious, it will be one of my sweets for Christmas this year, thank you for shearing this recipe

 16. I dërguar atë këtu pothuajse çdo duam dhe ju gjithashtu kanë atë, lexuar dhe të reflektojnë mbi shkrim!

  Kushdo që bën gjëra të gabuara! Ka një Perëndi dhe ju jep një ditë të re për të realizuar dhe të pendohen, nëse ju bëni Ai do të të japë falje .. Ecni në rrugën e tij deri në fund të jetës së tokësore, edhe pse vullnetit të lirë, dhe ju nuk do të zhgenjeheni! Pendohuni njerëzve dhe zgjidhni rrugën e drejtë! Zgjohuni, djalli vetëm dëshiron shpirtrat tuaj, dhe pastaj është shumë e frikshme për ju! Këtu në tokë nuk është asgjë në krahasim me mundim djallëzor dhe dhimbje …. Gjithsesi, gëzimi në qiell me Perëndinë që na krijoi!
  Perëndia na do dhe dëshiron që ne të jemi të përulur, mirënjohës ndaj të vegjëlve dhe të shpëtohemi! Mendoni dhe mos e neglizhoni këtë tani!
  Lexoni me kujdes, kjo mund të ndihmojë .. Në qoftë se ju mbani urdhërimet e Perëndisë, nëse nuk dihet prejardhja, mund të shohin ato në Google, në qoftë se ju nuk e dini se si saktësisht shkruar në Bibël ..
  Është gjithashtu e mjaftueshme për të besuar në Jezu Krishtin dhe se Perëndia dërgoi atë për të vdekur për mëkatet tona dhe e kishte ringjallur prej së vdekuri tri ditë më vonë. Dhe do të shpëtoheni!
  A nuk duhet të mashtrohen më mirë dhe të menduarit, Perëndia ju do dhe dëshiron për të shpëtuar .. Me vite, ndërsa në këtë tokë ju jep këtë mundësi dhe me secilin që kalon, një ditë e re!
  Jini të arsyeshëm dhe të gjithë të mirë!
  Dërgo tek miqtë tuaj dhe mendoni për atë që keni shkruar, është e jotja.

  Al. Vasilev
  💝

 17. Chcem to zvládnuť, ale obávam sa, že bude oveľa viac sladený kvôli použitému množstvu cukru
  انا اريد ان اصنعها ولكن خائفة ان تكون محلوة كثيرا بسبب كمية السكر المستخدمة

 18. المنظر جميل بس فيه سكر ودسم كتير فيني اعمله بس اقلل من كمية السكر والزبدة

 19. comment réaliser une tarte au flan géniale regardez la vidéo

  https://youtu.be/gLBMAANLBYI

  j'aimerai du fond du cœur que vous me soutenez et m'encourager par vois abonnements et likes et merci beaucoup

 20. ممكن احد يفهمني التسقية مالت الكيك مو زيادة عن اللزوم مراح تعجن هيج

 21. Thanks for your recepie. It looks wonderful. I just hv 1question.u didnt add any kind of fat when making the sponge. Ds that effect the moisture of the cake

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *